Bicara Bisnis

Bicara-bicara seputar bisnis yuk, biar bisa dapat uang sendiri dari bisnis sendiri, gak perlu tergantung sama salary kantoran PLUS bisa atur waktu sendiri sesuai kebutuhan.

Buku

The book to read is not the one that thinks for you, But the one which makes you think. ~ Harper Lee ~

My Work

Seputar catatan singkat soal tehknis yang sering saya alami karena memang saya bener bener belajar dari nol dalam menjalankan bisnis ini dan juga soal building website gini. BUT THERE”S A WILL THERE”S A WAY, Right ? ^_^

Nutrishake

Yuk mulai hidup sehat, dengan makan sehat dan olahraga dan dibantu dengan konsumsi NutriShake yuukk…

Sedikit Tehnik

Karena awam banget soal IT tapi tetep pingin punya website sendiri jadi pastinya banyak hal hal yang ngerti, kalau sudah mentok tok tok biasanya sih nanya ke temen or ke mbah gogel. Berikut beberapa catatatn yang terekam.

Home » Sedikit Tehnik

AMAZON TUTUP !

Submitted by 4 Comments

Maksudnya bukan Amazon tutup total sih :tongue1_tb: Tapi per 1 May 2009 kita sudah gak boleh lagi promosi lewat PPC. Nih dia “surat cinta” dari Amazon ;

“Dear Amazon Associate:

We’re writing to let you know about a change to the Amazon Associates Program. After careful review of how we are investing our advertising resources, we have made the decision to no longer pay referral fees to Associates who send users to www.amazon.com, www.amazon.ca, or www.endless.com through keyword bidding and other paid search on Google, Yahoo, MSN, and other search engines, and their extended search networks. If you’re not sure if this change affects you, please visit this page for FAQs.As of May 1, 2009, Associates will not be paid referral fees for paid search traffic. Also, in connection with this change, as of May 1, 2009, Amazon will no longer make data feeds available to Associates for the purpose of sending users to the Amazon websites in the US or Canada via paid search.This change applies only to the Associates programs in North America. If you are conducting paid search activities in connection with one of Amazon’s Associates Programs outside of the US and Canada, please refer to the applicable country’s Associates Program Operating Agreement for relevant terms and conditions.We appreciate your continued support and participation in this advertising Program. If you have questions or concerns, please write to us by using the Contact Us form available on Associates Central.

Sincerely,

The Amazon Associates Program”

Jadi gimana dong?

Masih banyak jalan menuju Roma kan yah. Nah, salah satu jalannya itu pakai sistem SEO.

Masih gak mudeng gimana caranya “meng-seo-kan Amazon?” Kebetulan aku habis dapet e-book gimana memadukan SEO dan Amazon ini, e-book ini ditulis oleh Mas Viet, temen belajarku di Asian Brain, dan mas Viet sudah membuktikan loh kalau sistem SEOnya berjalan lancara dan jualannya Amazonnya jadi laris manis.

Aku sudah baca e-booknya Mas Viet ini (ada videonya juga lhoh), caranya gak serumit yang kita bayangkan, yang penting telaten dan ikutin peetunjuk-petunjuk yang sudah diajarkan. Penasaran pingin nyoba dapet $$ dari “perkawinan silang” antara SEO dan Amazon? Coba deh dapetin e-booknya di RAHASIA AFFILIATE AMAZON
:thumbup_tb:


Tags: , , , ,

4 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also Comments Feed via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

You might also likeclose